TRAVELER

(ro)
A fost o data ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar povesti! Asa incepe orice basm si orice calatorie reusita. Asa ca fa-ti bagajele si vino cu mine in aventura vietii noastre! De la malul marii, sau din salbaticia muntilor, din metropole galagioase, sau din orasele boeme cu stradute inguste, vreau ca povestile mele sa iti dea aripi si sa iti trezeasca si tie pofta de a descoperi si explora aceasta lume fascinanta, pentru ca pana la urma, orice calatorie nu e decat un alt basm, pe care viata ne-a oferit ocazia sa il transformam in realitate!

HUMAN

(ro)
OM..da! Daca pana acum am stat cumintica-n banca mea, la 27 de ani am gasit curajul sa spun “Da! Asta sunt eu!”. Un om mare, cu suflet de copil si o viata plina de umor. Vreau ca tot ce se va intampla aici sa-ti vorbeasca despre mine, iar tu sa ma descoperi exact asa cum sunt, fara masti si aparente, trup si suflet, cu bune si cu rele. Ca-i de mancat, citit sau imbracat, o sa iti impartasesc toate lucrurile care-mi plac. Iar daca astea n-o sa te inspire, sper macar sa te amuzi de nebuniile, stangaciile si dramele mele cele de toate zilele.

ARTIST

(ro)
Nu stiu daca eu am ales arta, sau ea m-a ales pe mine. Poate “arta” e un cuvant mult prea mare pentru ceea ce fac, dar ideea e ca oricat am incercat sa ma abat de la drumul asta, nu am reusit. Fie ca e vorba de dans, televiziune sau scris,traiesc cu emotii, pentru emotii, cu fluturi, pentru fluturi. Imi deschid sufletul in fata ta, un suflet sensibil, vulnerabil, dar rebel si te invit sa cunosti lumea mea, mai mult sau mai putin galmouroasa, din fata si din spatele camerelor, cu un singur scop, acela de a-ti umple si tie sufletul de fluturi.