Sunteti ceea ce priviti! Sunteti cea mai longeviva emisiune de pamflet din Romania!

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaa muuuuulti ani! Cum cine sa traiasca? Ce? Nu stiati? Ei bine, seara trecuta, ai nostri prieteni de la Eva.ro au implinit 16 ani de activitate. Si pentru ca asa un eveniment nu avea cum sa treaca nesarbatorit, au dat o petrecere pe cinste, de la care chiar nu aveam cum sa lipsim tocmai noi, echipa carcotasa.

Asa ca parfumati, aranjati si imbracati frumos (pe aceasta cale tin sa-i multumesc Aidei Lorena pentru tinuta mea de-a dreptul stralucitoare), in jurul orei 19:30, am fost prezenti la locatie.

Alaturi de Dezbracatu, Huidu si bebelusele Alexandra si Cristina, la gala Eva.ro

Evenimentul a avut loc la Avenue 48, un ballroom tare dragut din zona Pipera si a fost gazduit de fosta noastra colega de trust, Geanina Ilies. Prieteni,vedete multe, presa, muzica, vin bun si o atmosfera tare placuta, toate acestea au fost ingredientele unei seri reusite. (Daca la 16 ani se lasa cu asa distractie, Eva draga, noi abia asteptam majoratul!)

Dar sa nu uitam (ca defapt aici voiam sa ajung), cireasa de pe tort: am castigaaaaaaat! Aloooo! Cum adica ce? Sa nu-mi ziceti ca nici asta nu stiti. Daca noi am felicitat-o si sarabatorit-o cu mare drag, Eva ne-a premiat. Asa ca oficial, Cronica Carcotasilor, este cea mai longeviva emisiune de pamflet din Romania!

182848-gala-premiilor-eva-ro
Carcotasii mei (o parte din ei)

Da, da! 17 ani de Cronicuta, ne-au adus o satisfactie pe masura. Si sunt convinsa ca va amintiti ca nu de mult va povesteam ce misto e la 17 ani. Ei bine, da! Este! Iar noi suntem tare fericiti! Au trecut vreo 5 ani de cand Cronicuta nu a mai primit vreun premiu, 5 ani destul de agitati si ciudatei, ce-i drept, dar iata ca ne-am revenit!

Si daca acum 17 ani, cand Cronicuta abia debuta pe micile ecrane, eu eram doar o pustoaica care astepta cu sufletul la gura si lipita de televizor miercuri seara, ca sa-i vad pe baietii aia simpatici si pe bebelusele de care eram absolut fascinata, iata ca acum am avut onoarea de a fi pe scena si de primi, alaturi de colegii mei, acest premiu.

23331392_10159640339090341_5561260654319434402_o
La gala Eva.ro intr-o rochie sacou semnata Atelier Aida Lorena

In februarie se implinesc 10 ani de cand fac parte din echipa carcotasa si sunt tare mandra de asta, dar si de colegii mei, frumosi si talentati (mai multe nu zic, ca doar pentru atat m-au platit :)) ) care in tot acest timp mi-au devenit a doua familie. Ce vedeti in poze, e doar o mica parte din echipa care face ca emisiunea sa ajunga in casele voastre in fiecare seara, asa ca,  pe aceasta cale, vreau sa le zic tuturor un sincer multumesc si… bravo mai, suntem buni! De-ai dracu si de ambitiosi!

Si pentru ca niciun discurs “de premiu” nu-i complet fara toate multumirile de rigoare, va multumesc voua, carcotasilor nostri de pretutindeni, care de atata amar de vreme credeti in noi si ne urmariti, pentru ca pana la urma, fara voi, nu aveam cum sa ajungem pana aici. Prin urmare, chiar daca marul Evei a ramas la Bebe Cris (conform traditiei), premiul acesta este al vostru!

Noi fetele (Ruxi, Alexandra, eu si Cristina) la Gala Eva.ro

Dar gata, hai ca m-am emotionat! 17 ani de Cronica au fost, asa ca hai cu majoratu’! Sa speram ca va fi cu noroc, si ca nu ne-om imbata si ne-om face de ras, tocmai acum :))) Sunteti pupati si ne vedem miercuri. Pana atunci nu uitati: sunteti ceea ce priviti! Sunteti cea mai longeviva emisiune de pamflet din Romania!

23334065_10159640339485341_4039075063214280713_o

23456664_10159640339500341_2854785914746755883_o
La gala Eva.ro intr-o rochie sacou semnata Atelier Aida Lorena

Pe scena Galei Eva.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s